Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Yes!

De Toermalijn heeft een nauwe samenwerking met de peuterspeelzalen en BSO van Yes! kinderopvang. 
De doorgaande lijnen zorgen voor een goede overgang als een kind naar de basisschool mag.
De voor- en naschoolse opvang die in ons schoolgebouw geboden worden zorgen er voor dat de kinderen zich snel thuis voelen. 

Peuterspeelzaal/-groep Yes!: het beste voor kinderen én ouders!

De activiteiten op de peuterspeelzaal/-groep zijn bijzonder belangrijk voor de ontwikkeling van uw peuter. En uw peuter? Die heeft vooral erg veel plezier op de peuterspeelzaal/-groep! Dat kan ook niet anders in een uitdagende omgeving die uiteraard veilig is en waar de materialen volledig zijn afgestemd op de leeftijd van uw peuter. Spel is de rode draad op de peuterspeelzaal/-groep, want spel is noodzakelijk om te ontdekken, te ervaren en te ontwikkelen. Hier krijgen ze bij Yes! Kinderopvang alle ruimte voor! Ze leren niet alleen van de deskundige medewerkers, maar ook van elkaar!

Geleidelijk wennen aan de basisschool

De peuterspeelzaal/-groep is dé manier om geleidelijk te wennen aan de basisschool en deze grote stap te makkelijker te maken. Op de peuterspeelzaal/-groep leren de peuters eenvoudige groepsregeltjes en motiveren onze medewerkers ze om steeds meer zelfstandig en zelfredzaam te zijn. Ook sluiten de programma’s van Yes! goed aan op de basisschoolprogramma’s. We werken samen met het basisonderwijs aan een goede doorgaande ontwikkelingslijn. Regelmatig ondernemen we samen activiteiten, waardoor de kinderen zich, voordat ze starten op de basisschool, al aardig thuis voelen in het gebouw en bij de onderbouwleerkrachten.    

Gezellig, rustig, uitdagend en actief! Een fijne BSO:

Als uw kind naar de basisschool gaat, wilt u natuurlijk een BSO die bij de leeftijd en de liefhebberijen past. De BSO van Yes! is een plekje waar kinderen veilig kunnen genieten en allerlei leuke activiteiten kunnen doen. Binnen en buiten en met uitdagende materialen. Wij luisteren naar de kinderen en ze krijgen de ruimte om zichzelf te zijn. We verplichten ze tot niets maar stimuleren de kinderen om mee te doen met de activiteiten en het samen gezellig te hebben. 
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.yeskinderopvang.nl of kunt u contact opnemen met de locatie manager Jose Engel op 06-40901743.